Altres serveis

Som molt més que una immobiliària

En ABM, el nostre compromís és donar-li suport en tots els aspectes relacionats amb la propietat a Andorra, des de la compra o el lloguer fins a la gestió del patrimoni immobiliari. No només oferim assessorament detallat, sinó també confidencialitat absoluta per garantir la seva privacitat. Posem a la seva disposició la nostra experiència i coneixement del mercat per ajudar-lo a prendre decisions informades i assegurar que el procés sigui suau i sense estrès. Contacti amb nosaltres avui mateix per començar a treballar junts en el seu futur immobiliari a Andorra.

Rellocating a Andorra

El nostre servei de rellocating és la solució perfecta per a persones que busquen un nou començament en un entorn segur i exclusiu com el Principat d'Andorra.
Ens encarreguem de tot el procés de trasllat, des de la gestió de tràmits fins a la recerca d'habitatges.

Assegurances

El nostre servei de gestió d'assegurances personalitzat està dissenyat per oferir cobertura completa per a les seves necessitats, incloent assegurances de salut, de propietat i de vida. La nostra atenció al client i la nostra experiència en el mercat ens permeten oferir solucions adaptades a les seves necessitats úniques.

Inversió estrangera

Si l'objectiu de la seva futura residència a Andorra és la creació o participació d'empreses, a ABM Immobiliària podem orientar-lo en totes les gestions administratives, acompanyant-vos en tot el procès cap a la instal·lació definitiva al nostre país.
Obrir WA
1
Podem ajudar-te?
Scan the code
Hola 👋
Podem ajudar-te?